Events

Bij ons draait het om veelzijdigheid! Of je nu particulier bent of zakelijk, wij organiseren diverse evenementen die perfect aansluiten bij jouw wensen. Van intieme bijeenkomsten tot grootschalige zakelijke events, wij creëren memorabele ervaringen die een blijvende indruk achterlaten. Ontdek de mogelijkheden en laat ons jouw volgende event onvergetelijk maken!

PARTICULIER

Verken de mogelijkheden van onze cateringdiensten en voeg een heerlijke dimensie toe aan jouw persoonlijke gelegenheden! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, een gezellig samenzijn, een intiem diner, een respectvolle condoleance of een liefdevolle uitvaart, onze culinaire aanpak is flexibel en afgestemd op jouw wensen.

ZAKELIJK

Ontdek onze zakelijke cateringsopties! Bij ons staat niet alleen eten centraal; we streven ernaar om een onvergetelijke smaakbeleving te creëren die perfect past bij de sfeer van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een spetterend bedrijfsfeest, een feestelijk jubileum, een productieve vergadering, een bruisende netwerkborrel of een intieme bijeenkomst, wij hebben de ideale smaakvolle oplossing voor elke gelegenheid. Laat ons de catering verzorgen en maak van jouw evenement een succes!

SINCE04 DINNERSHOW

Bij onze eventlocatie Ruyg organiseerde Since04 hun dinnershow ter gelegenheid van hun 20-jarig bestaan. Twee avonden lang vulden de zalen zich met enthousiaste gasten voor een modeshow van Since, vergezeld door heerlijke drankjes en hapjes verzorgd door ons. Het waren twee fantastische avonden waarbij wij hebben genoten van de geweldige sfeer!

Benieuwd naar deze eventlocatie en wat wij voor jouw event kunnen regelen? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!

BEKIJK HIER DE AFTERMOVIE