Diemer en Ruyg

Een evenement voor in de boeken

Iets te vieren zoals een verjaardag, jubileum, bruiloft of een zakelijk evenement? Dat kan bij onze evenementenruimten Diemer & Ruyg. In combinatie met lekkere happen, fijne drankjes en goed amusement wordt het een feest of evenement voor in de boeken!

DIEMER

Ontdek Evenementlocatie Diemer: de perfecte plek waar jouw ideeën tot leven komen! Met ruimte voor 100 gasten bij een walking dinner, 50 voor een zittend diner en 200 voor een feest, bieden we de ideale setting voor diverse evenementen.

Of je nu kiest voor een inspirerende classroomopstelling, een dynamische theateropstelling of een interactieve u-vorm, onze flexibele ruimtes passen zich aan aan jouw behoeften.

Bij Evenementlocatie Diemer zijn de mogelijkheden eindeloos, alles is bespreekbaar. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij samen jouw evenement onvergetelijk maken!

RUYG

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Eventlocatie Ruyg! Onze ruime zaal biedt de perfecte setting voor allerlei soorten feesten en evenementen.

Of je nu een intieme bijeenkomst wilt organiseren of een grootschalig feest, eventlocatie Ruyg is dé perfecte evenementlocatie.